Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu i 2 strofer


Det är inte världen som är ond

 

världen är inte

ond och om du fyller den

med gott så ser du

 

att det inte är

världen som är ond när vi

har vår del i den




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-18 18:22



Bookmark and Share


  Hans Christian
Så sant så, snyggt formulerat !
2009-05-19

  Teresia Ridell
Mm sant. Bara onda handlingar.oftast människornas verk.. Fast ju mer man tänker att livet är orättvist o att världen är ond.. Ju mer blir det en slags sanning..
Väl diktat !
2009-05-19

  Eaglemountains VIP
Tänkvärt och sant .....
2009-05-19

  Sturesdotter
Nä, världen finns där - antingen vi vill eller ej!
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP