Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min andra, som jag skrivit..


Tankerymd

Vet du
hur jag känner
Det är du
som får mig att se
Tankar flyger
likt fåglar i skyn
Känslor svallar
likt havet slår mot land
I mörker
leder du mig rätt
Du min ledstjärna
i tankerymd




Fri vers av timetoshine
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-18 19:21



Bookmark and Share


  Roula O
åh så sött...
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

timetoshine
timetoshine