Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den tredje..


Tunn hud

Känner
din närvaro
Likt eld
mot tunn hud
Jag brinner
bara för dig
Smärtan
bara din hand kan lindra
Nu brinner
vi tillsammans
Två kroppar
i brand
På kärleksfront
i krig




Fri vers av timetoshine
Läst 406 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-18 19:35



Bookmark and Share


  Starfish-Aura
Yeah... enkel å fint.
Nice

Fridens liljor
//Mjao
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

timetoshine
timetoshine