Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Majorca-limerick

Det var en tös på Majorca
vinflaskor färmt hon uppkorka
Kom du svenska turist
här så får du helt visst
bra hjälp för din tråkiga torka.




Fri vers av vera gade VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-18 20:13

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I ett nötskal ...
2009-05-18

  Njord
Härligt komponerad limerick som verkligen slår huvudet på spiken (eller var det spiken på huvudet)
TAck för härligt skratt
2009-05-18

  Bjarne Nordbö
Du sprider glädje. (tackar för uppkorkningen igår)
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP