Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du målar mina ögon färgblinda

du doppade mitt hjärta i dina chokladbruna ögon...
jag blev omringad av choklad och
helt plötsligt blev min vardag mycket
sötare

min hemlighet blev mycket hetare än
dagen innan och började bränna mitt
hjärta

kärleksgrytan fick en extra
ingrediens när det visade sig att
du kunde le och
hjärtat hoppade över ett slag
och skvätte choklad överallt

jag undrar om jag har fått
kärlekssjukan




Övriga genrer av greajt
Läst 687 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-06-10 22:47



Bookmark and Share


  blekhet VIP
Av det jag läst känns det som du har hittat ett eget uttryck. Lekfullt och naket och lite knasigt! Jag gillar det skarpt!
2014-12-29

  Sophie Jennifer
Sockersöta ord var det i alla fall. Bra!
2010-10-05

    Herr Ångest
Jag tror du bara blivit sockerberoende..
;-)

sockersött om en kärleksgryta med sting..
2009-10-07

  Bambicouture
riktigt fin text!
du är ju grym på att skriva greta :)
2009-09-27

    Issand. VIP
låter som en helt underbar sjuka ju.
om du nu fått den, kan du inte smitta mig? :)
2009-06-10

  Sturesdotter
ska se till att ha dig i närheten; det kanske smittar...?!
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

greajt
greajt