Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bok

 

 

vill öppna dig

som en bok

 

 

inte viktigt

vem som skrev dig

eller hur det börjar

 

 

 

 

vill bo bara där

bland dina blad

 

det sägs att man hittar inget nytt

om man inte går vilse

 

och jag vill gå vilse

bland dina ord

med en spegel

i min hand

 


 vill vidröra dina drömmar

de som bränner mig

vill öppna dig

som en bok

 

inte viktigt

vem som skrev dig

eller

hur det slutar

 

 




Fri vers av Marduk VIP
Läst 675 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2009-05-19 09:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bah bah...vaghean ziba va del neshin..che ahamiat darad agar gahi hamdigar ra dar natavaniha dar yabim?
verkligen vackert skrivet!
2009-06-06

  Mikael Lövkvist
Vackert skrivet. Tack för påminnelsen om detta visa perspektiv.
2009-06-04

  Aida*
fullkomligt underbart!
Snyggt och välformulerat!
2009-05-29

  Ulf Lagerholm
sann, därför också underbart vacker, att öppna en bok, både rent faktiskt, även bildlikt, är väl det mest spännande man kan ge sig in på, att vara nyfiken på tillvaron

Tack för denna
2009-05-26

    Melona
sant,

jag vet hur det är...
2009-05-22

  kärleks ängel
underbart!!
2009-05-22

  Malinosa
Åh, vad vackert!
2009-05-22

  Gunsan
Din text beskriver kärleken när den är äkta - med nyfikenhet och öppet sinne möter man en människa. Nosar, tittar och förundras!

Väldigt vackert!!
2009-05-22

  ia VIP
lysande!
2009-05-19

  Spir@
Helt enkelt underbar!
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Marduk
Marduk VIP