Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

WILDMARKSLAND

Över myren breder natten månslöjors dimma,
naturen håller andan väntar på gryningstimma.

Stillheten vilar i wildmarkens famn,
väcks när solljus falla i landet utan namn.

Yrvakna orrar hörs spela över daggstänkt myr,
ett paradis blomstrar när natten flyr.

I sydväst väntar göken som solist,
att ge sin vårkonsert på grönskande kvist.

Här i wildmarkshjärtats land,
går naturen hand i hand.

Inga gränser eller svar.
wildmarken lever som den gjort i många årtusendes dar.







Fri vers av wildrosen
Läst 420 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-05-19 12:48



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Underbart att läsa
2011-06-30

  * Ammi *
Ja och tack o lov att den finns kvar, som balsam för själen att vistas där ..
applåd!
2009-07-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Som på en tavla
Du livet i vildmark
målar upp så skönt
så man det ser och
när man läser det
man ler, vill läsa mer!
******************
2009-07-05

  Eva Langrath VIP
Tack för att du tog mig med på vandring i Vildmarksland ,stilla och varsamt tassar orden fram
2009-06-15

  Bodil Sandberg
Så oerhört vackert måleriskt
och stämningsfullt!!tack för kärt bokmärke!
2009-05-22

  Eva Langrath VIP
Tack för att jag fick följa med in i vildmarken

Eva
2009-05-20

  mare VIP
Mycket vacker dikt..........
2009-05-19

  Maria T
Så sagolikt vackert att få följa
med dig in i vildmarkens
hjärta
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

wildrosen