Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Niagara

Kärleken kidnappar
ditt förnuft
Likt tiden
stjäl dina år
Där förälskelsen fäster
djupt i hjärtat
Det är där
ditt sår blöder
Som ett Niagara
mitt i ditt bröst
Rinner blodet
nerför din kropp
Vad kan stoppa
en sådan kraft

Det
kan bara kärleken




Fri vers av timetoshine
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-19 22:39



Bookmark and Share


  Roula O
jättefint avslut på dikten...
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

timetoshine
timetoshine