Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets rakblad

Ute på gården
finns en katt
Han är svart
svart som natten
Men hans ögon
de lyser upp
Han påminner mig
om mig själv
Tar alltid
svåraste vägen hem
Balanserar på
livets rakblad
Hem
hem till trygghet
För att sedan
stirra ut i natten
Med
våra glödande ögon




Fri vers av timetoshine
Läst 388 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-19 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

timetoshine
timetoshine