Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min första haiku


nu närmre nu







nu eller nästan

skiftar allting ögonblick

häller närmre nu









Bunden vers (Haiku) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-19 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP