Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Bara stjärnorna vet

 

jag har en

hemlighet

som bara stjärnorna vet

 

när jag neg för

mångubbens skära

önskade mig tre ting

 

som bara stjärnorna vet




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-19 23:25



Bookmark and Share


  Hans Christian
Mysig mystik, sitter och småler, tack för läsning.
2009-05-20

  Yvonne
Text och bild som andas ljuv mystik. Applåd.
2009-05-20

  * Ammi *
Åh, jag hoppas verkligen att allt slår in ..
2009-05-19

  Sturesdotter
Ska genast ut o kika om månen e här också...så vackert foto!
och hemligheter,,,härligt!
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP