Foto Ulla 

Till en särskild vän

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

Foto Ulla 

Till en särskild vän




Och håller mig flytande

 

just när telefonen ringer

och jag ser numret

kommer glädjen

 

varje gång vi talas vid

lär jag mig något nytt

flytande poesi

 

gårdagens nyhet

som fick mig att tömma

den där vasen som stått så länge

 

hållmigflytandepoesi

är helt suverän

och den fick jag igår

 

att ha en sådan vän

som orkar ringa och peppa

genom att vara sig själv

 

egentligen är

det allt en människa

behöver

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-20 07:35



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Vänskap av högsta rang!
Tack Mr Bell!
o tack Ulla för mjuka morgonrader
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP