Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man lär sig allteftersom.....


Inlindat

 

vem har inte hört uttrycket

"allt är inte vad det synes vara"

 

vem har inte upplevt

hur väl det stämmer

 

vem har inte träffat ondska

inslagen i änglapapper




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-20 07:37



Bookmark and Share


    wildrosen
Tänkvärt..applåd vännen..
2009-05-20

  * Ammi *
ja vem har inte gjort det?
2009-05-20

  Sturesdotter
Superb!
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP