Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskar jag alla andra

 

önskar alla andra

långhelgsfint väder

önskar alla

någon att grilla med

skratta med

vara med

 

för mig får

det gärna

regna åska snöa

jag sitter här på

minnenas klöveräng




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-20 08:52



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag flyger med Jesus

upp, upp
i det blå

Inget kan då gå i stå

Himlen finns där
för dem som har barnet kärt
2009-05-20

  Teresia Ridell
Sorgset och/men fint.
"Minnenas klöveräng" dit vandrar jag oxå..fast motvilligt i sorg o med motstridiga tankar.
Fast vackert helgväder hoppas jag på då min mellangrabb ska på scoutläger..och de brukar ha ösregn o leråker...

Kram
2009-05-20

  Hildegun Relefors
Jag sätter mig på ensambänken vid havet och njuter och minns!
2009-05-20

  Njord
Jag hoppas på uppehåll så jag kan sitta i trädgården och lukta på blommorna. Och ta en w. Du är välkommen, även om du endast kommer i tanken.
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP