Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tore tennisboll

Tore tappade tre tapeter
tidigt tisdag, tio tror tage

tomten tittade tåligt
trots tornadon tidvis tilltog

tidningsbudet tillbakvisar tilltag
trots tarmvred

tillägg tores tur tavelram
tillika tomat tabasco tillagat

tändvätska trött tråkigt taskigt
tävling turkos tennisboll







Fri vers av ospray
Läst 398 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-20 11:44



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Kuligt konstruerad kaskad!
Carl-Erik
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray