Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Majorca-problem

Se där sitter ju en kanin
på TV-antennen!
jovisst, javisst
Har du druckit för mycket vin?
javisst, jovisst
Men nog är det en duva som kuttrar?
kaninen som puttrar
i vin!
förvisst, förvisst
Jag föll under bänken- beskänken!
heltvisst




Fri vers av vera gade VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-20 13:57

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  vera gade VIP
Tack Papillon för det gamla fina ordet beskänken!
2009-05-23

    papillon
Kaninen satt på en TV-antenn
och sjöng sin visa för min vän
på balearisk dialekt
om hela sin kaninska släkt

Med ett lätt berusat fnitter
lyss min vän till gnagarns kvitter
innan hon - av vin beskänken-
faller under spanska bänken
2009-05-21

  Njord
Ja vi får ju tolerera denna diktform med hänsyn till att den gjordes i fyllan.
Härligt diktat förutom kanske sista raden som bör särskrivas
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP