Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den svagaste utav oss....



-Nähä,sa jag lite avmätt,
ställde ifrån mig kaffekoppen
och strök mig över benet.
"Om man skulle ta och dö idag?"

"Kanske det" svarade han lågmält och
fimpade cigaretten i syltkakan.

I den stunden kändes det som ett bra förslag,
vuxet o genomtänkt.

Förjävligt då,
kan man tycka så här i efterhand,
att sömntabletterna inte räckte till oss båda.






Fri vers av Maria Natasja
Läst 621 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-05-20 14:28



Bookmark and Share


  Skäl till själ
det här bokmärker jag! fyfan vad jag går i gång på texter som denna
2009-05-25

  Ex¤animo
haha...fyy, dig...va bra...:p
2009-05-24

  rocksolid
Underbart som vanligt!!!
2009-05-22

    Herr Ångest
Åhh, så bra.. jag ryser av välbehag..
2009-05-21

  Caprice! VIP
Och ändå var apoteket fortfarande öppet när den skrevs... idag är det stängt - kanske lika bra det!
Tack för härligt svart humor! Syltkakan fick förstås en om inte pikant så i alla fall märklig smak... ;-)
2009-05-21

  micke marin
en ständig kamp...
synd om syltkakan vill jag säga...
2009-05-21

  hawkeye
Underbar...
2009-05-20

  Hans Christian
Jag tackar dig för dagens skratt. Urläcker svart humor.
2009-05-20

    leelee
Orättvist...
2009-05-20

  tom boreland
damerna först...
som vanligt
bara när det
passar
2009-05-20

  Carola Zettergren
Förbaskat också.....ursnyggt!!!!
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja