Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven 2009-05-13


Attraktion II

Idag är annorlunda

kan inte avgöra
åldern
ringarna har torkat ut
under den bleka
huden
kantiga tankar
runt ryggraden

och jag vet
att ni

snart

inte kommer att kunna


och jag måste

sluta

idag
är annorlunda
när jag
går förbi spegeln




Fri vers av Agnieszka
Läst 450 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-20 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agnieszka