Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara ord, spontant, ensamt, tankar, saknad... lite onykter...


Krama mig när jag inte orkar mer

 

 

 

krama mig
när jag inte orkar mer
med allt spel
med all charader

håll mig
när masken jag bär trillar ner
när jag inte orkar
att dölja mina känslor mer

kyss mig
håll mig
krama mig
älska mig

när jag längre inte bär min mask
när jag är jag
naken
inpå själen
med hjärtat
i handen

kyss mig
håll mig
krama mig
älska mig

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 1120 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2009-05-21 08:48



Bookmark and Share


  systra
vackert, räcker inte...
2009-06-12

    Cajsa
Vacker skriven dikt
2009-06-10

  sulimaa
Underbara ord! Det är ju så det är...det är just då vi som mest behöver bli älskade....
2009-06-09

  swimsus@gmail.com
Tänk så fint du kan dikta, även i berusat tillstånd. Inga gränser till själen. Dörrarna är öppna! Finfint!
2009-06-04

  Jojo
känns härligt spontant
fyllt av känslor
2009-06-01

  Heartland
vackert, verkligen
2009-05-26

  Carola Bouvin
Oj så fint och öppet, rätt in i själen gick detta.
2009-05-26

  Sturesdotter
Naken text, berör!
2009-05-26

  deepundermyskin
"älska mig mest,
när jag förtjänar det som minst,
fö då behöver jag det som bäst!"
2009-05-23

  Micky
din text gjorde mig helt varm inombords :')
2009-05-22

  kärleks ängel
så vackert du skriver du värmer mitt hjärta !!!
2009-05-21

  Slagord
Nu blev jag faktiskt lite lätt tårögd nästan!
2009-05-21

  Matilda Linnéa Tinér
en vördnadsfull känsla,
det är vackert det du skriver.

overkligt
vackert.
2009-05-21

  mare VIP
Vackert skrivet........
2009-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP