Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han som hade allt är hämtad av evigheten
Jag blev kvar i meningslösheten




En helt vanlig människa

 

min älskade

var en helt vanligt

ovanlig människa

 

det vanliga för att

han inte var

normbrytande 

 

det ovanliga för att

hans egenskaper var

så ovanligt fantastiska

 

en oslagbar kombination

diplomatisk men bestämd

snäll utan att vara mesig

kunnig men ödmjuk

förstående och tydlig

kärleksfull men inte gränslös

 

skulle kunna skriva

en hel bok om mitt

livs stora kärlek




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-21 10:02



Bookmark and Share


  * Ammi *
jag tycker att du ska göra det .. skriva en bok, alltså.
finfina rader om livskärlek!
2009-05-21

  Hans Christian
Mjukt kärleksfull dikt.
2009-05-21

  Lotti
saknaden och kärleken lyser genom raderna
2009-05-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP