Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enough is enough

 

så kommer

allt till sin spets

gränsen är nådd

något ska vända

 

utan förklarande skimmer

inga ''ahaupplevelser''

enbart gränspolisens ord

enough is enough




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-21 10:34



Bookmark and Share


  Hans Christian
"något skall vända" låt oss hoppas på det.
2009-05-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP