Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akterseglad

 

så tog

allt slut

samtidigt

och vännerna

flydde fältet

 

nu vill det till

att hämta ett

självförtroende ur

ett hav som

inte finns

 

aldrig mer akterseglad aldrig mer




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-21 10:55



Bookmark and Share


  Hans Christian
"hämta ett självförtroende ur ett hav som inte finns" Bravo!
2009-05-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP