Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För mer än två år sen bröt jag och en kvinna ett 4,5-årigt förhållande. Mitt liv med henne hade varit väldigt intimt. Så jag bar länge på sorgen, tills en dag då jag grät den största gråten. Det var som en kort jordbävning. © Erik Brickman.


Jag tjuter som en varg med hicka

 


Jag tjuter som en varg med hicka

tjuter för slutet på detta oss



och jag spyr upp min sorg

föder fram minnena jag har



de tjutes, gråtes, hickas fram

kastas som nyfödda barn ur mig



för att föras vidare i tiden

att aldrig vårdas av mig igen



jag tjuter som en varg med hicka

tjuter för slutet på detta oss.




Fri vers av Arowana
Läst 989 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-22 16:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Helt suverän.
2013-01-16

  Yvonne Vigstrand
Att gråta hjälper själen att läka......ger dig en Kram!
2006-09-18

  Emilia Berg
Jag gillar att du föder fram minnen.
2006-09-17

  himlens hemlighet VIP
*applåd* precis så går det till...dessutom beskriver du det underbart tycker jag...tycker mest om:

Kastas som nyfödda barn ur mig
För att föras vidare i tiden
Att aldrig vårdas av mig igen
2005-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana