Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen som bleknar


Vilka vi var

Panik i dina ögon
Svett på min panna
Jag minns
Du minns
Vilka vi var
Vad finns kvar?
Minnen som blippar
och
blänker
Allt släcks ner
Det blir mörkt
Vi går hem
Varsitt håll
Ensamheten knackar på och slår sig ner




Fri vers av Deadhead
Läst 683 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-22 17:07



Bookmark and Share


  Marita Walldén
Vilka handlar denna dikt om?
2005-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Deadhead

Mina favoriter
Ängel!
Vilsen