Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan är övergripande för de som hört orden!




Den lilla flickan sökte solen, men fann molnens iskalla skuggor.

Hjärtskärande rop inom sig, som ingen hört

Tårar som ingen sett, som ingen rört.

Den lilla flickan ville ej lämna trapphuset där hon satt

I rädslan för att möta orden som slet en bit av hennes hjärta var gång hon visade sig.

Bättre gömmas i mörker ,än visas i verklighet ,där det som redan blöder kommer att förblödas.




Fri vers av Silverstjärnan
Läst 432 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-05-21 17:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så skör och gripande. vackert.
2009-09-25

    soffran
Finns hon nu eller är hon glömd?
2009-05-27

  devilsangel
så starkt och gripande skrivet..smärtan lämnar blodspår längs varje bokstav...
kramar om dig...
Grattis till mest läsvärd förresten :))
2009-05-23

  Rosen VIP
Tårar ingen sett ingen rört...
ord som tar på mig, lägger sig inuti att fördjupa och begrunda
livets baksida
Tack för denna...bokmärkes!
2009-05-21

  Larz Gustafsson VIP
"Det är en hård, hård värld och hårdare ska det bli", som Ulf Lundell sjöng.
Många är kraschade och besvikna.
2009-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Silverstjärnan
Silverstjärnan