Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Linda ..

till dig vännen..Ett varmt tack för allt stöd




LillMarlene

 

 

 

 

 

LillMarlene

 

När jag såg din bild för första gången

föreställde jag mig att du var född ur en bok

och jag trodde inte mina ögon

För man kan se kvinnor på guld marknad

i modehusen eller i en necessär

men det är sällan de reser sig ur böckers skogar

 

 

LillMarlene...

 

varje gång jag tänker på dig så upptäcker jag att din givmildhet

är större än horisenten

och varje gång jag vill tacka dig

så upptäcker jag att alfabet är mindre än ett sandkorn

 

Så vännen

Oh..Linda

 Inamnet av de fiskmåsarna som flyger i flock

som hackade vetet på din mun


I namnet av alla Göteborgare som upptäckte

de blå pärlor i dina ögon

 

Tack från hela min tillvaro

 

 




Fri vers av issac.a.m
Läst 1069 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-05-22 22:22



Bookmark and Share


  peter markurth
mycket bra...
2009-05-26

  aol
underbart vackert till din vän
2009-05-25

  Junitvillingen
Den texten fick nog Marlinda Carlin att gråta av lycka kan jag tro - för den är helt underbar! Så vackert du skriver om henne - önskar er fortsatt jättefin vänskap:-)
2009-05-24

  isabel louise
underbart skrivet till en älskad vän!
2009-05-24

  Aisha VIP
...kan bara hålla med alla föregående talare....Linda är en fin och go människa och vän....kram!!
2009-05-24

  Suzy med punkterna
Vackert och känslosamt skrivet till en vacker själ.
2009-05-23

    Lindizz
Kan bara hålla med de andra kommentarer..verkligen vackert skrivet till en fin vän.
2009-05-23

  carina L
Vilken vacker tillägnan! vackrare än brudbuketter!
2009-05-23

  devilsangel
wow! vilken tillägnan...må denna underbara vän till oss ta med sig dessa vackra orden långt in i hjärtat...
2009-05-23

  Lasseman VIP
Issac! my dear fellow! då är vi två gentlemän som har upptäckt hennes skönhet, värme, mänsklighets, ömhet, empati, mm ja hon är för mig bara såå en vacker Gudomlighet, en gudinna som gör både älvor och feer avunda.. Vet du Issac min herre!.. jo GUD vad vi kan skatta oss lyckliga som har henne som vän!.. även du min gode man! skriver störtkönt i från ett kärlekens hjärta som bara glöder, och glöder och glöder..broderkramar..applåder till er båda.. Lasse
2009-05-23

  Maria Zena Viklund
så vackert!
2009-05-23

    sunnanvind
Unerbar tillägnan till en vacker person, både utan o innantill...applåderar!!!
2009-05-22

  Nina V A
det finns många par här på poeter, jag har alltid trott ni var ett av dem :)
2009-05-22

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet till en underbar vän!
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m