Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gifte mig

 

en dag

mitt i sorgens

svåraste stund

såg jag en ring

och tänkte

 

det må vara galet

och märkligt men

jag gör det som vi skämtade om ibland

 

nästa gång jag gifter mig

får det bli med mig själv

 

vi hade det riktigt trivsamt

på bröllopsmiddagen




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-21 21:00



Bookmark and Share


  Sturesdotter
*ler stort*
ett av världens bästa äktenskap!
2009-05-22

    sunnanvind
Söt text med en innebörd jag förstår.. innerliga du!
2009-05-21

  Suzy med punkterna
Finner inga ord men det måste ha varit strålande och jag tror banne mig jag ska slå slag i saken jag också;=)
2009-05-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP