Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viktig

Jag ska komma ihåg denna stund när jag blir väldigt gammal
Jag ska komma ihåg denna stund, då det gick upp för mig
vad det innebär att vara viktig för sig själv
Vad det innebär att göra saker för sig själv och inte för den andre
Inte för att vara någon annan till lags

Jag behöver mig själv
Har jag bara mig själv i behåll, har jag allt jag behöver
Inget jag gör, behöver jag göra för någon annan
För då gör jag det för mig själv

Jag ska komma ihåg denna stund
För om jag glömmer bort hur det kändes
att vara viktig för sig själv,
vet jag i alla fall att jag en gång kände och visste

Med ens är jag mer ödmjuk och starkare
Med ens ser jag människor på ett annat sätt
Med ens blev allt vackrare
Med ens ser jag världen med nya ögon

Just nu, denna stund




Övriga genrer av Kornelia
Läst 433 gånger
Publicerad 2005-09-22 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kornelia