Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din stol står ju där

I morgon bitti
väcker jag min själ
med tanken på dig

jag tassar ut barfota
över vått gräs
och andas in en ny dag

sakta viker jag gardinen
åt sidan
för jag vill se molnen
forma orden
- jag älskar honom

en stol är tom
men du sitter ändå
alltid där

och jag dukar fram din frukost
som en självklarhet

efter det bjuder jag in dig
att duscha med mig
du vet,
jag ska ju tvätta din rygg
med den lilla röda svampen

och solen ler
för den ser
oss

och katten jamar
den sträcker ut sig

kanske kunde den höra oss
när vi försökte spinna
som den...

då vi såg varandra
i ögonen




Fri vers av *Boppisgodis*
Läst 307 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-22 00:33



Bookmark and Share


  Peppe11
Tack för att jag fick dela denna vackra morgonen med dig..
Att något så smärtsamt kan vara såhär underbart vackert.
Jag blev påmind om Olle Adolphssons underbara "nu har jag fått den jag vill ha", och du... det är den finaste komplimangen du kan få..
Kram P
2009-09-18

  Suzy med punkterna
Tack för underbart fin läsning
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

*Boppisgodis*
*Boppisgodis*