Akrylbild och foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Akrylbild och foto Ulla


Bortom

 

bortom

skröplig kropps

märkta tillstånd

bortom ögats

sorgmattering

bortom

mörkers ökenliv

finns drömmarna

bortom mörkrets

gråsvarta skuggor

möter ljuset

färgen

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-22 12:03



Bookmark and Share


  Sturesdotter
vackra färger; i tavla, ord och diktjag
2009-05-22

  Mr Lindemann VIP
Fint och berikande

skirt fint

vackert verkar för enkelt att kalla det
2009-05-22

  LenaJohansson VIP
ord och bild-intertwined.mkt fina färger+fint målade.
2009-05-22

  Eaglemountains VIP
Underbart vackert!
2009-05-22

  Teresia Ridell
Vackert !!
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP