Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Bohusberg

 

den grå

färgen som

ständigt

skiftar

har plötsligt

fått

sällskap




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-22 12:16



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
allt med färg är bra.
2009-05-22

  Njord
Ja du ser Även ett berg kan blomma
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP