Foto Ulla

TACK TILL MINA FINA VÄNNER HÄR

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto Ulla

TACK TILL MINA FINA VÄNNER HÄR




Lycklig ändå

 

denna tid på året

när livet

återvänder med

glädjen

 

den tid var

vår tid

längtanssmärta brukar

förgöra min själ

 

idag är jag

lycklig ändå

för mina vänner

som bryr sig om

 

hela naturen

sprider sig

i mitt

blodomlopp

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-22 12:41



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Du är en stor del av mina fina vårdagar i år ska du veta!
2009-05-22

  Teresia Ridell
Härligt:)

Ja blir extra tungt, förstår jag nu när livet liksom börjar om igen.. Känner oxå så.
2009-05-22

    ej medlem längre
Tack själv, fint skrivet!
2009-05-22

  Njord
Bra och tack själv för alla dina fina texter som du delar med oss
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP