Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På parkeringsplatsen - Ingelsta


Bilradion spelar Carmen
regnet tassar på rutan
kundvagnarna hopar sig
matpriserna går upp
fattiglappen går in i Coop
(den fete är den fattige)
den rike till Systembolaget
(den magre är den rike)
eller är det tvärt om?
nu väntar grillat och bira
på svenska folket.
Helg!




Övriga genrer av vera gade VIP
Läst 488 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-05-22 15:11

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Joel Munther
mer socialrealism åt folket!
2009-05-23

    papillon
Kvick, skarpögd och välskriven fredagsbetraktelse av livet i riket.
Applåder!
2009-05-22

  peter markurth
gillar
2009-05-22

  vera gade VIP
Eftersom sprit är bra för minnet och svart choklad för hjärtat så är det ju en öppen fråga?
2009-05-22

  Njord
Helg på dej också kära poetissa.
Är du fet och nykter eller mager och full- ja det är frågor som man ställer (hihi)
2009-05-22

    resilient
kul, snyggt med alldeles lagom många ord.
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP