Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
anteckning: well, vardåifrån


flickstund - at okey corral - tillfälle i akt

 

 

 

 

 

lillfingrets lyfta topp
plock ur croustadkartongen

skiter väl i fyllningen - äsch,
det där tror ju ingen på

f.. vad b - nå jo men, i alla fall

vinglaset vinlkat med tre fingrar
pekfinger inuti, tumme och ful - parerar utsidan

fintar - som om inget annat, och
superzappar - helt randomartat - sofflockad

inga sms i afton - inte ett sus,
inte några - åk, som snabba rivna plåster, varken åt

nort eller söt - längs lansvägen

möjligen ett enstaka vak i akvariet

skulle vem förbjuda.. att -
raklång och flätad - råg utmed hela ryggraden

nåt fattades,
inte en chans - på 2 x minst 75 ml

med tillstånd - att sova över

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-27 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga