Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Som slog sig ner

 

sådär plötsligt

som ett

oplanerat ögonblick

slog den sig ner

 

en ny slags längtan slog rot




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-22 19:30



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Längtan..så mycket den betyder; förgör, blöder och föder...
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP