Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidare

 

korta möten
stora avtryck
nästa steg
på väg mot sommaren

och livet

 

 

 

 




Fri vers av Noomi
Läst 422 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-22 21:48



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Kort och koncist, mycket mening med få ord. Dikt som den ska va tycker jag!!
2009-05-29

  Larz Gustafsson VIP
Lika stark som kort.
2009-05-22

  Mr Lindemann VIP
Utragna debatter
inre öken
oasen är i
den som

bär freden
inom sig
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Noomi