Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen

Lätta små droppar kommer från himlen

dansen  i  diset av regn gör mig fri

Tiden finns inte längre

Och livet är en illusion

...En bild som säger mer än tusen ord... 

 

©Susanne Strömstedt




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 339 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-23 00:14



Bookmark and Share


  Rosen VIP
"tusen små droppar under en tusendels sekund av tiden i en illusion"...vackert!!
2009-05-23
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt