Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det brister ibland.

det var inte en tvärbromsning


det var inte en sekund som kom att förändra alla efterföljande


vi var en tickande bomb som
när som helst skulle
explodera
vi var utdömda för länge sedan




(jag vet bara inte om det är värt det)




Övriga genrer av fröken brun
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-23 11:51



Bookmark and Share


    Sabina Ericsson
Så sorgset konstaterande.
2009-05-23
  > Nästa text
< Föregående

fröken brun