Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Som en dillpion

 

kräver ingenting

av livet

bjuder på sin skönhet

dricker girigt

när regndroppar

faller

lapar sol när

den bjuds

 

står där och

bara finns

vissnar ner inom kort

för att utöka

rotsystemet

till nästa år

och klara

vinterkylan




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-23 12:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker text om vacker växt...
2009-05-23

  Hans Christian
Väldigt vackert skrivet av dig.
2009-05-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP