Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej gör inte det

 

väck mig inte

låt mig tro

lämna mig inte

i saknad utan ro

 

rösten

skrattet

håller mig

flytande

 

så väck

mig inte

gör inte det

jag vill tro




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-23 12:48



Bookmark and Share


    Sabina Ericsson
Känner igen känslan. Mycket fint uttryckt!
Men ibland är det bättre att bli väckt än att leva i något som inte är verkligt.
2009-05-23

  Hans Christian
Jättefin poesi, gillas starkt!
2009-05-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP