Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från klämkäcka avdelningen

 

don´t worry be happy

lägg dina sorger i en gammal säck

här är gudagott att vara

å vad livet dock är skönt

 

inte tycka synd om sig

även om ingen annan gör det

varje dag är en ny möjlighet

var tacksam för varje stund

 

är du ensam så slipper du

ju konfrontationer

var nöjd med allt som livet ger

och önska inget mer

 

känns det bättre nu

jaså inte

då får du läsa en gång till

och kanske fylla på med fler ord

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-23 12:59



Bookmark and Share


  Lotti
underbar ironi :-)
2009-05-23

  © anakreon VIP
Och:
"När ångesten omfamnar magen
så skall du blott ta dig i kragen!"
Carl-Erik
2009-05-23

  Hans Christian
Skrattar gott vännen!
2009-05-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP