Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du ha kärlek

Ögon som ser
öron som hör
Läppar som ber
kom hit och gör
mitt liv fyllt av mening
gör min natt ljus
Ge min kropp rening
kom in i mitt hus
Jag ger då tillbaka
allt jag kan ge
Att kärlek få smaka
och verkligen se
En vacker värld finns
fast du ej tror
Blunda, du får
kärlek så stor




Fri vers av Therés
Läst 416 gånger
Publicerad 2005-09-22 22:59



Bookmark and Share


    Mejja
Den har ett så fint budskap denna lilla text! Tycker om!!
2005-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!