Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man är underställd sjukdom, funktionshinder, katastrofer, arbete osv.....


Andras perspektiv

 

alltid

andras perspektiv

underställd villkor

som givits mig

av olika skäl

sällan

egna perspektiv

sällan självstyrd

 

vilsenhet

ovisshet följer

i spåren och jag

undrar om fömågan

att greppa rodret

finns

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-23 23:59



Bookmark and Share


    sunnanvind
vilsenheten ...önskar dig finna ron o tryggheten igen.. kramar!
2009-05-24

  Eaglemountains VIP
Om den fria viljan och ömsesidig
respekt får råda
är man aldrig underställd

då blir man mera
självstyrd och egna perspektiv
öppnas och då ska man kunna greppa
rodret med fast hand och styra dit
man vill.

Men den ömsesidiga respekten bör finnas
och den egna viljan finns ju redan .....
2009-05-24

  Eva Langrath VIP
Du beskriver vilsenheten på ett myckte levande sätt.
2009-05-24

  Sturesdotter
Rodret är i din hand; nu eller aldrig du vet!
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP