Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

 

Om natten

följs

ensamheten

Som

följslagare

 

Liksom

 tårarna

Som

hejdlös

Rinner ner

och

Hjärtat

känns så

Tungt och

skör

 

Att ibland

känns

Som om

det ska

Ut ur

kroppen




Fri vers av friheten
Läst 1508 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2009-05-24 10:55



Bookmark and Share


  genni VIP
Jag läser din sista publicerade dikt...vart tog du vägen?
2014-08-11

  aol
tungt vackert skriftat
2010-10-03

  Gunilla VIP
Tungt!
Du beskriver det så
innerligt att det
känns i hjärterötterna.
2009-08-09

    Tea Alex
Vackert skrivet, mjuka ord.
2009-07-24

  stella
Ja ibland önskar man att det gick...
2009-06-04

  Rosen VIP
Tårar kan vara en lättnad, en befrielse...mitt i sorgen
Det är tungt att leva ibland.
En vacker dikt med vemod i
2009-05-28

  Anders Nordlander VIP
ja ensamhet får man ha i sin ensamhet tyvärr, jag vet!!!
2009-05-25

  kärleks ängel
det är som alla känslor man har rinner ut!!! vackert beskrivning!!!
2009-05-25

  Spir@
Fint skrivet men oj så sorgligt!
2009-05-24

  Suzy med punkterna
Sorgsen som måste få läka i tårar.
Mycket fint skrivet
2009-05-24

  Bodil Sandberg VIP
Vackert präntade vemodsrader rader min vän...varm kram
2009-05-24

  Maria T
Hur molnigt det än är finns det
en liten stjärna som tindrar
just för dig
2009-05-24

  * Ammi *
Smärtsam läsning, förhoppningsvis kommer sol efter regn!
2009-05-24

  Michaela Dutius
Mycket mycket vacker...längtan som bränner...någon har sagt...ingen kan längta förgäves som längtar så starkt....
2009-05-24

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet vännen!
2009-05-24

  aol
hoppas dina tårar läker men tomheten är jävulsk
2009-05-24

  Gisela Nordell
Så kan det vara,
men alla tårarna är
läkande tårar
som behöver få rinna
så hjärtat kan läkas
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

friheten
friheten