Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
give me some of your sugar, honey


Kaffe med hopp om dopp

Förför mig, förgyll mig, ialla fall fyll mig
Vätska möter vätska, din emalj, mitt porslin
Rör mig, berör mig, jag nu förför dig
Amore, je t'adore, aromers amorin!

Jag är din böna du är min slav
Morgon, middag och kanske mer
Ibland kan jag också vara krav,
märkt av rättvisa och beundrad av fler

Java-tror-du, ta för dig, jag bjuder ju ut mig
men smaka mig långsamt, dofta mig först
Jag står här så naken min hetta inför dig
Addicted to me, drick, släck din törst!

Min smak på din tunga, fyll upp i din gom
säg att jag ger dig njutning tillbaks
smekande, lekande får jag dig from
åh, jag vill se dig i din extas!

Förför mig, förgyll mig, äntligen fyll mig
Vill ha dig förtvivlat när du inte är när
Rör mig , berör mig, annars förgör mig
Amore, je t'adore, jag tror jag är kär!








Fri vers av prima donna VIP
Läst 745 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2009-05-29 00:32



Bookmark and Share


    Björka
;-)
2021-12-16

  Jordgubbsodlare
Gudars skymning! Det här är insomningslitteratur är i den allra positivaste tänkbara bemärkelse!
Du gör skäl för ditt alias, en sådan energi kan bara en prima donna ha! ;-)
2015-04-12

  jimrsbjorklund
Kaffe är centralt i mitt liv fast här är det en ytterligare kvalitet som ekar igenom väv och hinnor....hur har du det flikka...hopas allt är väl...=D
2014-11-27

  Water VIP
Det kaffet måste jag smaka
Vilket konststycke i denna beskrivning
2009-11-08

  -Dandy
UNDERBART!
2009-07-22

  Peter Matsa
ler stort :)
2009-07-21

  blaite
Kalasers text....Blaite
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

prima donna VIP