Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Tills döden skiljer oss åt

 

den ena

beroende av

den andra

 

så vackra tillsammans

 

men en kommer

att förgöras

och en överleva




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-24 13:43



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Alltför sant ibland... Fast dör den ena..dör den andra lite oxå...
2009-05-25

  * Ammi *
ja livets gång ..
vackra rader
2009-05-24

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet!!!
2009-05-24

  ~Hope~
Klurigt och vackert formulerat...
2009-05-24

  Hanna Wallén
Fastnade i dina texter. :)
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP