Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jo jag är nog en dysterkvist idag. Söndagar.....




Medan åren går

 

vi är många

som liksom

blivit över

och åren går tills

plötsligt det är slut

man får vara nöjd

om alls man fått

det man behöver

den dag som randas

när vårt timglas rinner ut




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-24 22:10



Bookmark and Share


  Spir@
Vemodigt men ändå känns en stilla ro om att vara nöjd med livet... =)
2009-05-24

  Sturesdotter
Visst är det så om man vissnat, vilket en del aldrig gör; dit hör du.
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP