Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens glädjeämne

 

den nyss komna

containern blir

dagens höjdpunkt

och jag får äntligen

kasta saker

överbord




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-25 08:05



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Snyggt!
Iväg med barlasten!
Lycka till,
befrielsen är här!
2009-05-25

  * Ammi *
Bara å ös!!
2009-05-25
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP