Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Vänskap och krav

 

så omärkligt sker det

när vänskap går i kvav och

förbyts till krav




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-25 08:20



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Ack...ja...där har man varit ett par gånger!
2009-05-25

  Gunwale VIP
Omärkligt, ja, -lömskt!... Men det är inte mindre plågsamt om man -märker- det...
2009-05-25

  Gunilla VIP
Att ge varandra frihet,
att själv stå fri,
svårt när
kontrollbehovet
växer starkt och
besserwissern
tittar fram!
2009-05-25
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP