Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är rädd

 

jag som alltid

ger

för att hjärtat

så lätt svämmar över

jag som fick

den största kärlek som fanns och

sedan lämnades av evighetens brist på tålamod

borde vara livrädd

men

när det inte finns något mer

att förlora så får väl rädslan

hitta ett annat hål

att krypa in i

 

den som ingen har att ge till

är en fattig människa

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-25 08:47



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Att ge, det ger tillbaka.....
2009-05-25

  Gunilla VIP
...
när det inte finns något mer
att förlora ......

Då återstår "bara"
att förlora sig själv,
och detta kan aldrig
gå förlorat,
så länge som man
"har sig själv",
vilket du så väl
och innerligt
påvisat!
2009-05-25
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP